Üdvözöllek a Dream-Life MTA Forum-ján

Köszönjük a regiszrálást

  Admin jelentkezésem

  Share
  avatar
  SenterJack

  Posts : 2
  Join date : 2015. Jul. 19.

  Admin jelentkezésem

  Témanyitás by SenterJack on Vas. Júl. 19, 2015 11:25 pm


  Adminisztrátori Jelentkezési Lap!

  Neved: Harkai Ádám

  Miért szeretnél Adminisztrátor lenni: Kezdeném azzal, más szervereken játszottam, lusta adminokat, adminsegédeket láttam. Ezért is szeretném hogy ezen a szerveren ez ne következzem be az hogy írnak egy reportot és az adminok mintha megse látnák! Ezért is szeretnék azért hogy a playerek meg legyenek elégedve a szerver adminjaival, ezért is szeretnék én erre a posztra jelenkezni. Sok időt, energiát fektetnék bele az úgynevezett "Munkába" és ezért szerintem igazán alkalmas lennék ide. Szerver szabályokat kívűlről fújom hisz több szerveren voltam admin, moderátor. Szóval tömören: Azért szeretnék admin lenni mert szeretnék segítségre szoruló játékosoknak.

  Szerinted mi az adminisztrátor feladata: Nos, én úgy vélem hogy egy admin ne a Rangért/Hatalomért legyen admin, sőt ne is azért hogy kiemelkedjen a sima playerektől.Az adminisztrátornak amit tenni-e kell, a játékosok segítségére sietni ha "bajban" vannak, vagy akik Rp képtelenek azokat jailba helyezni.Aztán még az admin feladatköre hogy az Rp-t oktassák, azok számára akik most találtak rá az Rp világára.

  Miért pont ezt a szervert választottad: Elsősorban a facebbokon látott képek, fejlesztések miatt. Amit eddig facebookon láttam amiket "HONLAP" megosztott, hát le esett az állam hogy ilyen jó modokat/scripteket nem minden eggyes szerveren látni. Ígyhát úgy gondolom van jövöje a szervernek. Egészen egyben van a szerver, nem össze vissza minden szín meg ilyenek. Nagyon stílusos és összetett szerver.

  Úgy érzed alkalmas lennél erre a posztra? Indokold! Teljes mértékben alkalmasnak érzem magam az Adminisztrátori posztban. Hogy miért?! Nos, azért mert érett gondolkodásom, terhelhetőségemnek köszönhetően igen jó döntéseket hozok. És azért is alkalmas lennék erre a posztra mert ilyen Tulaj/Fejlesztők mellet, azért nyugodtan dolgozik az ember.És hát persze a legfontosabb hogy teljes mértékben tapasztalt vagyok az adminkodás terén, gondolok itt a parancsokra és a többi adminisztrátorral kapcsolatos teendőkkel.

  Miért pont téged válasszunk? (Minimum 3 szempont) Azért szeretném ha engem választanának, mert nyugodt természetű vagyok. Például: Bejön egy gyerek ts-en és nagyobb hangnemben szól hozzám hogy fixeljem meg a kocsiját IC ügy miatt nem elküldöm és énis leordibálom hanem, türelmesen megfelelő hangnemben közlöm vele miért is nem fixelem meg a kocsiját. A másik szempont a türelmességem, nem olyan vagyok mint egyes emberek, hogy kéregeti az AdminRang emelést, kivárom amíg nem emelik a rangom. Aztán helyesírásomért sem panaszkodtak még, szerintem sem írok hibásan szóval szerintem ez alapvető elvárás hogy egy admin helyesen írjon. Szeretném még megemlíteni az érett/felnőttes gondolkodásomat, nem az van, hogy segítséget kérnek és "XDDD"-zek neki hanem helyesen leirom a mondandómat. A másik pedig soha nem élnék vissza adminisztrátori posztommal. És ha egy adminnal nem értenénk egyet egy ügyön akkor viszont nem az lenne hogy otthagyom és elmegyek hanem meg beszéljük szépen nyugodtan.

  Sorolj fel magadról 3 rossz, és 3 jó tulajdonságot!
  Rossz tulajdonságok:Ha a családomat szídják nagyon arra nagyon mérges leszek, de ez nem hat ki az adminisztrátori munkára!
  Nem szeretem ha valaki értetlenkedik!
  Makacs vagyok, és ha tudom hogy igazam van akkor azért harcolok
  Jó tulajdonságok:Megbízható vagyok minden téren, ha valamire megkérnek ne mondjam el, akkor az úgyis lesz!
  Segítőkész vagyok szeretek az embereknek segíteni, mert az kissé boldoggá is tesz!
  Szeretek mindig Sprecíz munkát végezni.

   Pontos idő: Szer. Jan. 23, 2019 4:35 pm